Filosofie

Kom aan boord!
Het leven is een ontdekkingsreis. Bij De Maatjes reizen we een stukje met uw kind mee en geven we de ruimte om op onderzoek te gaan. De beste manier voor uw kind om de basis te leggen voor het kunnen maken van eigen keuzes.

Een koffer vol
Samen op avontuur. Met activiteiten en aandacht willen we de natuurlijke nieuwsgierigheid aanmoedigen. Spelenderwijs en op een manier die uw kind prettig vindt ontdekt uw kind de mogelijkheden van bewegen, dansen, muziek in alle stijlen, kunst, techniek, de natuur in, filosoferen, vies worden, sporten, koken, een andere taal leren … noem maar op. Hierbij is veel ruimte voor het eigen initiatief  en de fantasie van uw kind maar het krijgt ook de rust om zich terug te trekken en helemaal niets te doen als het daar even behoefte aan heeft. Het gaat niet om moeten, maar we willen wel veel mogelijk maken.

De Maatjes Kinderopvang is onderdeel van Stichting Wij(k). Het doel van deze stichting is het verzorgen van sociaal-culturele activiteiten voor jong en oud op het gebied van welzijn, kinderopvang, ontmoeting, participatie, cultureel aanbod, cultuurparticipatie en cultuurbeleving waarbij vanuit de locatie wordt gestreefd naar een stevige verankering in de wijk waarin de stichting actief is.

Reacties gesloten