Eten en drinken, alles inclusief

Alle kinderen krijgen een ontbijt, lunch en avondeten en het kost niets extra!

Zien eten doet eten! Kinderen eten in de kinderopvang vaak beter dan thuis. Bij De Maatjes eten we aan het eind van de middag op een tijdstip dat uw kind honger krijgt en nog niet te moe is. Het avondeten is  daarmee een ontspannen en gezellig samenzijn waarbij de bordjes haast vanzelf leeggegeten worden. Uw kind mag helpen bij de voorbereidingen voor de maaltijd en heeft inspraak in het menu.

Ook uw baby die toe is aan vaste voeding krijgt van ons een verse maaltijd waarin hij nog smaak, geur, vorm en textuur kan ontdekken. Geen kant en klare voeding uit een potje dus.

Als ouder heb je na een lange dag werken niet altijd tijd om een optimale maaltijd te koken. Wij nemen die taak uit handen en bieden uw kind elke avond een gezonde maaltijd met verse ingrediënten aan. Het biedt bij thuiskomst meer rust, uw kind kan nog even spelen en u kunt uitgebreid aandacht besteden aan het bedritueel van uw kind.

Ook het ontbijt wordt door ons verzorgd. Uw kind kan thuis wat langer blijven slapen en in alle rust bij ons de boterhammen eten. Een goede start voor een dag naar school of de kinderopvang.

Onze ouders zeggen zich ondersteund te voelen doordat hun kind(eren) bij De Maatjes al aan verschillende activiteiten deelnemen. Op hun vrije dag kunnen ze dan echt samen zijn met hun kind(eren) in plaats van nog naar allerlei clubjes te moeten rennen. Samen met het aanbod van de warme maaltijd en het ontbijt geeft dit een hoop rust in het gezin. Dat onze ouders hier blij mee zijn kunt u ook lezen in de artikelen op de pagina ‘Nieuws & activiteiten’.

Reacties gesloten