DE MAATJES KINDEROPVANG

Kinderdagverblijf
Mensen die op zoek zijn naar een kinderdagverblijf in Bergen op Zoom, kunnen terecht bij De Maatjes. Dit is bedoeld voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar oud. Speciaal voor de jongste avonturiers is er een speciaal dagprogramma waarbij zorgvuldige aandacht besteed wordt aan alles wat de kinderen nodig hebben. Ga voor meer informatie naar de pagina Kinderdagverblijf.

Buitenschoolse opvang
Voor kinderen die naar school gaan, biedt De Maatjes buitenschoolse opvang in Bergen op Zoom aan. Deze opvang heeft een geheel eigen karakter. De balans tussen de activiteiten en het ontspannen is voor ons belangrijk. Kinderen weten vaak prima wat ze willen en we proberen dan ook zoveel mogelijk naar de wensen van de kinderen te luisteren. Meer informatie over de buitenschoolse opvang Bergen op Zoom is te vinden op de pagina Buitenschoolse opvang.

Eten en drinken, alles is inclusief
Voor ouders kan het lastig zijn om na een lange werkdag nog een maaltijd te moeten koken en die op een voor kinderen redelijke tijd op tafel te hebben. Daarom biedt De Maatjes naast ontbijt en lunch ook een gezonde en gevarieerde maaltijd bij het avondeten. Meer informatie over de mogelijkheden is te vinden op de pagina Eten en drinken, alles inclusief.

Erkende opvang
De Maatjes Kinderopvang Bergen op Zoom is een officiële en erkende vorm van kinderopvang. We voldoen aan de eisen die de wet voorschrijft voor kinderopvang. Meer informatie over deze erkenning, de GGD rapporten en een klachtenprocedure vindt u op de pagina Erkende opvang.

Reacties gesloten